Om Brille Bloggen

Forstår du ikke, hvad din optiker siger? Så bare rolig, du er langt fra den eneste. Optik kan være en indviklet affære.

Brillebloggen.dk er blevet til, så det bliver nemmere at navigere rundt i de mange informationer, man kan få efter et besøg hos optikeren. Gennem informerende artikler prøver jeg, så vidt muligt, at svare på de spørgsmål og problemstillinger som jeg oplever den enkelte forbruger har.

Hvem er jeg?
Jeg er optikerens højre hånd, optikerens assistent. På mit uddannelsesbevis står der salgsassistent med speciale i optik. Gennem min karriere har jeg haft job hos flere af de store optiker kæder. Jeg har opbygget en stor erfaring, en erfaring som jeg gerne vil dele ud af.

Jeg har stor interesse i brillemoden, for i min optik er en brille ikke bare en brille, den er en del af din identitet. Det er mit job, at give dig råd og vejledning, så du træffer det helt rigtige valg, der passer til netop dit synsbehov.